Kezdenek el fogyni az ideiglenes befogadók! :(

2013.09.16 22:55

Sajnos manapság már egyre kevesebb az olyan elszánt állattartó aki az ideiglenes befogadással foglalozik!

Én ,mint a Mancs önkéntese ,én is bejelentem ,hogy nálunk is el fogytak az ideiglenesek.. Sok kutyát ezért nem tudunk elhelyezni sajnos..és sok kutya van aki azóta is az utcán van ,fedett hely nélkül.. :/ Elég szomorú ez ,hiszen ők is megérdemelnek egy esélyt! Sok kutya van akit bántalmaztak ,vagy elütőttek..és nekik kellene olyan fedett ,zárt hely ahova a kezelési idő alatt bel lehet zárni!

Ezért sok kutyát nem tudunk rögtön kezelni!

Nagyon várjuk az olyan állatbarátok jelentkezését ,aki k egy helyet tudnak a szeretre váró kutyáknak nyújtani. :(

A költségeket mi álljuk!

De annak is nagyon örülönk ,ha valaki pénzben is tud segíteni ,hiszen mi is adományokból tudjuk a gazdira váró védeceinket eltartani.

Orvosi költségeket,kaját mi álljuk ,nekik csak egy hely kell ahova mehet.. legyen szó kennelről vagy kertről .. vagy csak egy zárt részről.. :)

Kérlek benneteket jelentkezzetek ,ha akár csak pár napra is 1-2 éjszaka is sokat segít kutyusainkon! De aki picit hosszabb távra tudja befogadni őket annak is nagyon örülünk! :)

 

Itt tudtok jelentkezni: lilla.14@windowslive.com

 

Amit írjatok bele: 

-Név

-Település neve.

-van-e ott másik kutya ,macska esetleg másik állat.

-mennyi időre tudjátok befogadni

-milyen körülmények között lenne

 

Lesz most örökbefogadó nap Jászberényben ahol mindenki szeretettel várunk ,akár egy kutya simire,akár ideiglenes befogadásra .. vagy ha valaki szeretne egy társat maga mellá ,hiszen sok gazdi kereső kutyánk lesz kint!

 

Nagyon szépen köszönjük!