Egy régebbi versenyünk ,amit 1.helyezettek lettünk Tiffanyval!

2013.09.16 21:46

Sajnos eléggé el maradtam a cikkk írás terén ,de próbálom behozni lemaradásom! :)

Voltunk Tiffanyval egy versenyen Budapesten ,amit a Zöld Zebra Egyesület rendezett ez szintén kutyszépségverseny ,de itt csak ivartalanított kutyák vehettek részt voltak különféle más programok is . Pl.:ügyességi versenyek is. Nagyon vártuk már ezt a programot ,ezt egy Művelődési házban rendezték meg ahol sztár zsűri fogadott!

Mi már annyira vártuk ,hogy majd nem lekéstük a nevezést is ,mivel nagyon nehezen jutottunk el a Keleti pályaudvarból ebbe  művelődési házba. Mentünk vonattal,bussza és taxival is. Eléggé macerás volt ,de nagyon nehezen megérkeztünk. Sok kutyás ott volt akit imsertem és jó volt velük találkozni..:)

A nevezésnél kaptunk egy sorszámot és mindig egyesével kellett felmenni ,kicsit úgy éreztem magamat ,mint egy kutyás x-factorba :P

Volt egy nagy színpad ,előtte pedig a zsűri.. felmentünk bemutatkoztunk és mondtam pár mondatot a kutyáról..előéletéről,milyen sikerei voltak..ilyesmit :) Aztán trükköket kellett bemutatni ,Tiffany nagyon aktív volt és nagyon ügyes!

Tetszett a zsűrinek is nagyon!

Így aztán a sorsoláson megkapta a Legkulturáltabb Város Kutya címet! Amiben első lett! 3 rendes kategória volt ,és 1 különdíj. :)

Kaptunk egy 3kg nagy tápot illetve oklevelet!

videónkat a trükkökről itt tekinheted meg :  www.youtube.com/watch?v=ZG4jjiA7M4A&feature=c4-overview&list=UUk07JtU23YCXbUDnggCFZpQ